Miksi koulujen kannattaa osallistua yritysvapaaehtoistyöohjelmaan?

Yhteistyö yritysten kanssa tarjoaa koulutuskeskuksille arvokkaita uusia näkökulmia, sisältöä, metodologioita, kokemuksia ja resursseja.

Yritysvapaaehtoistyön kautta opettajat ja oppilaat pääsevät mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin ja aktiviteetteihin, jotka ovat sidoksissa todelliseen työhön, siten parantaen työmarkkinoiden vaatimia taitoja ja pätevyyttä.

Yritysvapaaehtoistyö koulutuskeskuksissa tuo yhteen työntekijöitä, opettajia ja opiskelijoita edistämään sosiaalista muutosta.

Tutustu CV PLUS -projektin pääasiallisiin työkaluihin koulutuskeskuksille:

Yritysvapaaehtoistyön (Corporate Volunteering) oikeudellinen kehys CV PLUS -partnerimaissa.

Panoraama eurooppalaisesta ja paikallisista oikeudellisista kehyksistä, jotka tulee ottaa huomioon suunniteltaessa CV-ohjelmaa/-aktiviteettia

CV Legal Framework in CVPLUS countries pdfs

YRITYSVAPAAEHTOISTYÖN PARHAAT KÄYTÄNNÖT KOULUTUKSEN ALALLA

Tästä osiosta löydät tai voit itse jakaa yritysvapaaehtoistyön parhaita käytäntöjä perustuen yritysten henkilöstön osallistumiseen koulutuskeskuksia hyödyttäviin projekteihin.

Tämän kokoelman tarkoituksena on tarjota inspiraatiota, ideoita ja ehdotuksia yritysten, koulujen ja ammattikeskusten johtajille ja työntekijöille yritysvapaaehtoistyön projektien kehittämisessä.

Se tarjoaa laajan kirjon aktiviteetteja eri koulutustasoille, mukaan lukien ei-muodolliset koulutusjärjestöt.

CV PLUS Good Practices collection pdfs

YRITYSVAPAAEHTOISTYÖ: METODOLOGINEN OPAS KOULUTUSKESKUKSILLE

Käsikirja koulujen ja ammattikoulutusinstituuttien johtajille, opettajille ja kouluttajille heidän tukemiseksi askel askeleelta projektien ja aktiviteettien suunnittelussa yritysten kanssa.

Methodological guide for educational centres pdfs

 

KOULUTUSAIKATAULUT OPETTAJILLE, JOTKA OSALLISTUVAT YRITYSVAPAAEHTOIS-TOIMINTAAN