Yritysvapaaehtoistyö: enemmän kuin markkinointistrategia!

Yritysvapaaehtoistyön avulla yritykset kasvattavat positiivista imagoaan ja mainettaan sekä edistävät yhteisönsä kehitystä.

Vapaaehtoiset luovat tiiviimmän yhteyden yritykseen ja yhteiskuntaan sekä parantavat henkilökohtaisia ja ammatillisia taitojaan ja pätevyyttään.

Yritysvapaaehtoistyö sallii yritysten löytää uusia ideoita, rakentaa uusia verkostoja ja tulla paremmiksi ja vastuullisemmiksi yhteiskunnallisiksi toimijoiksi.

Tutki CV PLUS -projektin työkaluja yrityksille:

YRITYSVAPAAEHTOISTYÖN (CORPORATE VOLUNTEERING) OIKEUDELLINEN KEHYS CV PLUS -PARTNERIMAISSA.

Panoraama eurooppalaisesta ja paikallisista oikeudellisista kehyksistä, jotka tulee ottaa huomioon suunniteltaessa CV-ohjelmaa/-aktiviteettia

CV Legal Framework in CVPLUS countries pdfs

PARHAAT KÄYTÄNNÖT YRITYSVAPAAEHTOISTYÖSSÄ KOULUTUKSEN ALALLA

Tässä osiossa voit jakaa ja löytää yritysvapaaehtoistyön parhaita käytäntöjä perustuen yrityksen henkilöstön osallistumiseen koulutuskeskuksia hyödyttäviin projekteihin.

Kokoelman tarkoituksena on tarjota inspiraatiota, ideoita ja ehdotuksia yrityksien ja koulutuskeskusten johtajille ja työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita yritysvapaaehtoistyöprojektien kehittämisestä.

Se tarjoaa laajan kirjon aktiviteetteja kaikille koulutustasoille, mukaan lukien ei-muodolliset koulutusjärjestöt.

CV PLUS Good Practices collection pdfs

YRITYSVAPAAEHTOISTYÖ: METODOLOGINEN OPAS YRITYKSILLE

Käsikirja johtajille, liketoimintaedustajille ja järjestöille sekä ammatillisen koulutuksen tarjoajille heidän tukemiseksi askel askeleelta projektien ja aktiviteettien suunnittelussa yhteistyössä koulutuskeskusten kanssa.

Methodological guide for companies pdfs